Algemene informatie Kerk in Laak

Kerk in Laak is de vierplek van de protestantse wijkgemeente Laak-Moerwijk in het Haagse stadsdeel Laak. Vanuit buurt- en kerkhuis De Oase vormen we een christelijke gemeenschap die in en voor de buurt aanwezig is. Er is ruimte voor ontmoeting, een plek om je vragen met anderen te delen. Iedereen is welkom in onze kerkdiensten of bij andere activiteiten.

Kijk hier voor een overzicht van de kerkdiensten en activiteiten in De Oase.

Activiteiten in Laak

In buurt- en kerkhuis De Oase zijn allerlei activiteiten voor mensen in Spoorwijk-Laak, met bijzondere aandacht voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken. Zo is er een raad-en daadbalie, een voedselbank en een buurtbibliotheek. Verder zijn er activiteiten voor ouders en kinderen en is er het project Kariboe Bibi, voor Afrikaanse vrouwen en kinderen. Sinds 2012 huist ook de protestantse wijkgemeente Laak onder de noemer ‘Kerk in Laak’ in De Oase. Het buurt-en-kerkhuis is een locatie van STEK (stichting voor Stad en Kerk). Zie ook www.deoasedenhaag.nl.

Op dit moment is de gemeente vacant.

Missionair pionier (Leven in Laak)

Petra de Nooy
T 06 – 23 25 14 55