Kerkdiensten Kerk in Laak

Iedere zondagmorgen begint de kerkdienst in De Oase om 10.00 uur. Ook op kerkelijke feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Kerst is er een dienst in De Oase.

Onder Activiteiten is een overzicht opgenomen van de verschillende kerkdiensten en voorgangers.

Kinderen

Voor kinderen kunnen we een eigen programma verzorgen. Wilt u zo mogelijk van te voren per e-mail doorgeven als dit aan de orde is? Er is crèchemogelijkheid voor baby’s en peuters. Ook dit graag van te voren opgeven.

Preekvoorziening

Dhr. A.R. Goede
T 070 – 399 86 57

Vervoer

Bel voor het aanvragen van vervoer naar de kerkdienst 070 – 399 71 99. Bel in het uiterste geval op zondag vanaf 9.00 uur naar de Oase: 070 – 318 16 95.

Gebouw

In De Oase is een ringleiding voor slechthorenden. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en er is een gehandicaptentoilet aanwezig. Van 18.00 – 24.00 uur is er betaald parkeren.

Kerkdiensten thuis beluisteren of bekijken

De kerkdiensten in de Oase zijn ‘live’ of later bekijken en te beluisteren via Kerkomroep.nl.