Kerkdiensten Marcuskerk

Iedere zondagmorgen begint de kerkdienst in de Marcuskerk om 10.00 uur. Na afloop is iedereen van harte welkom om na te praten onder het genot van koffie, thee en limonade. Ook op kerkelijke feestdagen zoals hemelvaartsdag en kerst is er een dienst in de Marcuskerk.

Onder Activiteiten is een overzicht opgenomen van de verschillende kerkdiensten en voorgangers.

Preekvoorziening

Henny Plaisier Henny Plaisier
T 070 – 336 03 25

Bijzondere kerkdiensten

In de Marcuskerk kunnen ook bijzondere diensten worden gehouden, zoals doopdiensten, trouwdiensten, begrafenissen, crematies en jubilea.

Gebouw

De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Parkeren

Er is volop gratis parkeerruimte bij de kerk aanwezig en er is ook ruimte om uw fiets veilig te stallen.

Kerkdiensten thuis beluisteren of bekijken

De kerkdiensten in de Marcuskerk zijn ‘live’ of later bekijken en te beluisteren via Kerkomroep.nl.