Kerkenraad

De leden van de kerkenraad zijn ambtsdragers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor alles wat er in de kerk gebeurt. De ouderlingen zijn vooral belast met de kerkdiensten en het pastoraat. De kerkrentmeesters gaan over de financiën en het kerkgebouw. De diakenen bieden hulp aan mensen die deze nodig hebben, ook mensen buiten de gemeente. Daarnaast stimuleren de diakenen bewustzijn binnen de gemeente van maatschappelijke vraagstukken, in Nederland en in de wereld.

De kerkenraad wordt geholpen door tal van vrijwilligers, zodat alle taken in de kerk uitgevoerd kunnen worden.

Kerkenraad wijkgemeente Laak-Moerwijk

predikant

Willeke Eikelenboom   Willeke Eikelenboom
voorzitter kerkenraad
  Alexander Anneveld
    Betty Mol

Bram Maljaars

Egbert Strijbos
coördinator ledenadministratie
  Els Siebenga
    Gerrit van der Velde
  Henny Plaisier
    Iris van Gestel-Jonker

Jeannette Baas
scriba

Mieke Mos

Monique Djizani

Sander Siebenga

Ondersteuning diaconie

Onder verantwoordelijkheid van de diaconie houdt de ZWO-commissie zich bezig met Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking (ZWO), het helpen van mensen over de grenzen van kerk en land heen. De ZWO-commissie kiest jaarlijks een project uit waarvoor zij geld inzamelt door acties op touw te zetten.

vacature
ZWO-commissie