Vrijwilligers gezocht voor kerstnachtdienst Grote Kerk Den Haag

Op 24 december 2017 om 22.00 uur wordt de jaarlijkse kerstnachtdienst onder het motto: Kom binnen, hier zit je goed! gehouden in het centrum van onze residentiestad. Een samenwerkingsverband van meerdere Haagse PKN-kerken – eindverantwoordelijke Den Haag West, organiseert een mooie viering in de Grote of Sint-Jacobskerk (adres: Rond de Grote Kerk 12). Welkom! Er worden ongeveer 800 bezoekers verwacht en de voorbereidingen zijn al maanden gaande. In verband hiermee zoeken we vrijwilligers. Mogen we een beroep op u/jou doen? Zou u/jij op 24 december in één van de mooiste kerken van ons land willen helpen met:

• vanaf 9.00 uur tot ong. 14.30 uur of een dagdeel: stoelen klaarzetten en versieren;
  • vóór de dienst, vanaf 21.00 uur, mensen verwelkomen, en eventuele vragen beantwoorden;
  • tijdens de dienst veiligheidscoördinator zijn;
  • collecteren tijdens de dienst;
  • na de dienst, vanaf 23.15 uur, sap en glühwein schenken;
  • na de dienst (deel) opruimen;
  • woensdagochtend 27 december vanaf 8.00 uur opruimen (5 personen)?

Van elke activiteit zijn werklijsten en duidelijke informatie voorhanden. Goede coördinatie, gezellige sfeer en verzorging inwendige mens gegarandeerd.

Wilt u meer weten of opgeven, kan dat bij Bo Rodenhuis (06-23641369).

Dank!

Namens de organisatie Kerstnachtdienst Grote Kerk: Klaas Salverda, Margriet Quarles, Jolien Dekker, Marinus van Kooij en Bo Rodenhuis.