Logo

Vakantie voor senioren in 2017

Met een buitentemperatuur van dik 25 graden krijg je er gewoon zin in: VAKANTIE. De meeste jongeren tellen de weken tot de scholen de deuren sluiten en de koffers gepakt kunnen worden. Maar hoe doen ouderen dat….?

Alleen eropuit, dat kan, maar hoe moet het als je wat meer hulp nodig hebt? Als je niet meer kunt reizen met het openbaar vervoer of ertegen opziet om van alles zelf te organiseren? Dan biedt de vakantieweek voor senioren misschien uitkomst.

Al meer dan 25 jaar is er een groepje enthousiaste vrijwilligers uit de wijkgemeente actief in het organiseren van een vakantieweek. Een week waarin we doen wat we zelf kunnen en een beetje hulp krijgen waar dat nodig is. Een rollator is welkom, maar zeker niet verplicht. Het mooie van deze vakantiegroep is dat u er veel bekenden uit de kerk of de buurt tegenkomt en dat we binnen de kortste keren een gezellige familie zijn.

De week is geschikt voor iedereen, alleenstaand of samen als echtpaar of vriendenstel. Het hotel biedt voldoende voorzieningen en dit jaar zelfs een openluchtzwembad en jeu-de-boulesbaan. De kamers met een aanpassing liggen op de begane grond en de overige kamers zijn met een lift te bereiken. Ook bieden wij volpension en is er vier keer een halve dagtocht in de prijs inbegrepen en, o ja, de touringcar heeft een lift dus: ‘ik loop moeilijk of heb slechte knieën,’ hoeft geen excuus meer te zijn.

Dan tot slot het wat, waar en wanneer:
Periode: zaterdag 26 augustus – zaterdag 2 september 2017
Locatie: Hotel De Postelhoef te Luijksgestel (Brabant)
Plaats van vertrek en thuiskomst: De Oase, Van Meursstraat 1
Kosten: € 735,00 p.p. op basis van tweepersoonskamer; € 795,00 p.p. op basis van eenpersoonskamer

De prijs is inclusief vervoerskosten naar en van het hotel, volledig pension inclusief koffie/thee, vier excursies van een halve dag, verschillende avondprogramma’s, annuleringsverzekering en lunch bij thuiskomst.

Aanmelden of informatie:  Jeannette Baas
telefoon: 070-3989027 of per e-mail: jeannette.baas@tele2.nl