Logo

Taizéreis Haagse 20’ers en 30’ers

Zaterdag 14 juli t/m zondag 22 juli gaat een aantal zinzoekers vanuit Den Haag naar Taizé, een kloostergemeenschap midden op het Franse platteland. Veel jongeren vinden hun weg naar deze plek van rust, ontmoeting en bezinning. (Zie en lees meer over deze bijzondere plek op www.taizé.nl)

Ben je tussen de 18 en 40 jaar en heb je zin om mee te gaan? Laat het weten aan Maike Lolkema en meld je ook aan via de website van Taizé. Als we voor 1 juni weten dat je mee wilt, kunnen we gezamenlijk vervoer regelen. We hebben nu een optie op 12 plekken in de pendelbus vanaf Utrecht.

Ga je mee, of heb je een vraag? Neem contact op met Maike: maike.lolkema@gmail.com. Een indicatie van de kosten voor vervoer naar en verblijf in Taizé:
-Bus retour (vertrek vanuit Utrecht): €144.
-Verblijf 1 week Taizé (inclusief maaltijden): jonger dan 30 jaar: €64 – €88, ouder dan 30 jaar: €128 – €176. (Taizé werkt met een minimum- en maximumprijs. Afhankelijk van je financiële situatie, bepaal je zelf wat je bijdraagt.)

Zinzoekers (onderdeel van Stek Den Haag) is een netwerk van twintigers en dertigers, die samen op zoek gaan naar betekenis en een bijdrage willen leveren aan de stad en elkaars leven. We delen met elkaar, luisteren naar elkaar en leren van elkaar. Voor meer informatie: www.zinzoekers.nl.