Lezing Martin Luther King

Op woensdag 25 april 2018 geeft prof. dr. James Kennedy een lezing over dr. Martin Luther King. Deze overleed 50 jaar geleden als gevolg van een aanslag op hem. Centraal staat wat de betekenis is van hem voor deze tijd. Na de pauze kunnen er vragen worden gesteld en kan er gesprek plaatsvinden aan de hand van enkele stellingen.

Deze boeiende avond wordt gehouden in de Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, 2533 JT, Den Haag, begint om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. De entree bedraagt € 5,-. Voor dat bedrag krijgt u ook koffie/thee en een koekje in de pauze. De lezing is voor iedereen toegankelijk. Neem anderen mee en weet u van harte welkom.

De organisatie van deze avond is in handen van de Marcus-Nebokring. Dit is een gezamenlijke studiekring van de Marcuskerk en de Nebokerk. Er worden onderwerpen besproken die geloof, kerk en ontwikkelingen in de maatschappij raken en waar we persoonlijk mee te maken hebben of krijgen. Tot de 25e april!

Labels:, , ,