Logo

Nieuws uit de KinderWinkel

Vanuit de Kinderwinkel…
Het is heerlijk zonnig en warm op moment van schrijven: de lente en de zomer zijn in aantocht! Dat betekent voor alle kinderen en tieners een tijd van veel vakanties en vrije dagen van school, en in de Kinderwinkel betekent dat leuke uitstapjes en gezellige dagjes weg!

Erop uit!
In de meivakantie zijn we weer uitgenodigd om een dagje naar Putten te komen! Een heerlijke dag buiten op de boerderij, bij de dieren, leuke spelletjes en lekker eten. De inschrijvingen waren nog niet goed en wel begonnen of de lijst was alweer vol: er gaan ruim 40 kinderen mee naar Putten!

Ook staan er in de vakantie andere uitjes op de planning, zoals een dagje naar de Kinderwerkplaats, trampoline springen bij JumpSquare in Rijswijk en BungeeSoccer & Lasergamen in de Uithof. We doen ook mee met het Kanjerspektakel bij het Eibernest. Dit beloven drukbezochte, leuke uitstapjes te worden!

Daarnaast zullen we beiden zelf vakantie nemen, dus is de Kinderwinkel in de tweede week van de meivakantie een aantal dagen dicht.

Op kamp!
De voorbereidingen voor het zomerkamp zijn alweer in volle gang. Met een mooie groep vrijwilligers hebben we het programma gevuld met leuke activiteiten. De aanmeldingen stromen langzaam binnen, er is nog voldoende plek gelukkig! We hopen opnieuw met een mooie groep kinderen op kamp te kunnen gaan.

Startweek
Ook zijn we met de voorbereidingen begonnen voor de Startweek. Deze zal plaats vinden op dinsdag 21 augustus t/m donderdag 23 augustus en zaterdag 25 augustus. Noteert u de dagen alvast in uw agenda. Misschien doen we nog wel een beroep op u!

Zwangerschapsverlof
Op 18 mei zal Marijkes laatste werkdag zijn voordat ze met verlof gaat. We zijn druk bezig met de procedure voor een goede vervanger en hopen jullie daar in de volgende update meer over te kunnen vertellen! Na haar verlof hoopt Marijke haar werkzaamheden in de Kinderwinkel vanaf 1 oktober weer volledig op te pakken. Natuurlijk houden we u op de hoogte als het kindje geboren is!

Zonnige lentegroet vanuit de Kinderwinkel,
Petra en Marijke