Logo

Nieuws uit de Kinderwinkel

Een nieuw jaar is weer begonnen, ook in de Kinderwinkel! We wensen u allemaal vanuit de Van Baerlestraat nog een heel mooi en gezegend 2018 toe.

Werkzaamheden
Het jaar begon voor de Kinderwinkel anders dan anders. In de eerste weken van januari werd er gewerkt in de kelder. We hebben vaak wateroverlast gehad en hier moest iets aan gedaan worden. Het riool is vervangen en er is gekeken naar waar de muren misschien niet waterdicht waren. Er is al veel gedaan, maar de kelder is nog niet klaar! Sommige kasten moeten opnieuw betimmerd worden, er moet worden geschilderd, en zo is er nog een aantal dingen dat gedaan moet worden. De komende maanden zal er dus af en toe nog hard geklust worden in de kelder! Gelukkig kunnen we de kelder weer gebruiken; de afgelopen weken gingen de activiteiten helaas niet door in verband met de werkzaamheden. Inmiddels is het tienerrestaurant weer open, klinkt er weer vrolijke muziek door de Kinderwinkel en starten ook de andere activiteiten weer op. We kunnen dit jaar vanaf nu dus goed –en hopelijk droog– beginnen!

Kerstvakantie
Ondanks de werkzaamheden in de kelder konden we met de tieners gelukkig wel twee uitstapjes doen. Met de tieners die trouw hebben geholpen in het tienerrestaurant afgelopen jaar, zijn we naar de Gouden Wok geweest als bedankje. Het was ontzettend gezellig én we hebben lekker gegeten! Op vrijdag 5 januari klommen we met de tieners van de tienerinloop naar grote hoogtes. In de klimmuur bij station Holland Spoor gingen we met 16 tieners de uitdaging aan: klimmen! Da’s soms best lastig met hoogtevrees, maar iedereen heeft het geprobeerd en heeft grenzen verlegd.

Nieuwe vrijwilligers!
Voor diverse activiteiten, zoals de meidenclubs op dinsdag en woensdag en de tienerinloop, hebben we extra vrijwilligers nodig. Sommige activiteiten kunnen we niet zo goed draaien als we graag zouden willen, omdat we met te weinig mensen zijn. Heb je interesse om mee te helpen, of vragen over de activiteiten? Neem dan contact met ons op in de Kinderwinkel, op 070-318 16 80, of kom gezellig langs in de Van Baerlestraat! Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Hartelijke groet, Petra en Marijke

 

Labels:, ,