Logo

(baby)nieuws uit de Kinderwinkel

Zoals u misschien al heeft gehoord, is er een leuk nieuwtje vanuit de Kinderwinkel: Marijke en haar man Jelle zijn in verwachting van hun eerste kindje. De uitgerekende datum is op 19 juni, tot nu toe verloopt de zwangerschap erg goed. Er wordt momenteel gezocht naar een vervanger voor de maanden dat Marijke met zwangerschapsverlof is. Zodra hij/zij aan het werk gaat zal hij/zij zich ook op deze plaats kort voorstellen.

Stagiaires
Begin februari zijn er weer stagiaires begonnen aan een mooie stageperiode in de Kinderwinkel. Naast een aantal maatschap-pelijke stagiaires van het Roemer Visscher College op dinsdagmiddag, hebben we op woensdag Loïs die stage loopt vanuit de SPH-opleiding, en op donderdag en vrijdag lopen Sergio en Alisha hier stage vanuit MWD en SPH. We hopen dat ze een mooie tijd hebben in de Kinderwinkel en veel zullen leren en genieten!

Werkzaamheden
In de vorige Markant schreven we al over de werkzaamheden in de kelder. Inmiddels hebben we de kelder weer helemaal in gebruik en ligt er ook weer een mooie vloer in de kelder! Er wordt hard gewerkt aan nieuwe, extra kastruimte. Gelukkig kunnen we alle activiteiten door laten gaan en kunnen we weer gebruik maken van alle opties die de kelder ons en de kinderen en tieners biedt!

Nieuwe vrijwilligers!
Voor diverse activiteiten, zoals de meidenclubs op dinsdag en woensdag, het tienerrestaurant & de tienerinloop, hebben we extra vrijwilligers nodig! Sommige activiteiten kunnen we niet zo goed draaien als we graag zouden willen, omdat we met te weinig mensen zijn.

Heb je interesse om mee te helpen, of vragen over de activiteiten? Neem dan contact met ons op in de Kinderwinkel, op 070 318 16 80, of kom gezellig langs in de Van Baerlestraat! Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Voorjaarsvakantie
Het is alweer bijna zover, voorjaarsvakantie! De kinderen en tieners in Moerwijk hoeven zich niet te vervelen! We hebben weer een heel mooi programma vol leuke activiteiten. Hieronder vindt u de activiteiten:

Natuurlijk zijn ook alle kinderen en tieners uit de kerk van harte welkom in de voorjaarsvakantie!

Hartelijke groet,
Petra en Marijke