Wijkgemeente

Welkom op de website van de protestantse wijkgemeente Laak-Moerwijk. Dit is de 'werknaam' voor de gemeente die is ontstaan uit de wijkgemeenten Marcuskerk en Kerk in Laak en die vorm krijgt op twee plekken.

Lied van de maand

In de maand oktober zingen we in de Marcuskerk het kinderlied: “In het begin”.

Kerkomroep

Kerkdienst thuis

De vieringen in de Marcuskerk en Kerk in Laak worden gratis uitgezonden in beeld en geluid (of alleen geluid) via Kerkomroep.nl. Ze zijn ook via de app Kerkomroep beschikbaar op tablet en smartphone.

Levensvragen

Overzicht van websites die kunnen helpen om vanuit een christelijk perspectief antwoorden te vinden op levensvragen.

Like ons op Facebook

Tweets Kinderwinkel

Abonneer op de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief voor een periodiek overzicht per e-mail van de belangrijkste nieuwtjes uit onze gemeente.

Je kunt altijd weer uitschrijven via een link in de nieuwsbrieven.

Bekijk ons fotoalbum

Benieuwd hoe de kerk en onze activiteiten eruit zien? Bekijk ons fotoalbum!
« 2 van 27 »

Naar fotoalbum